Jij kunt helpen!

Omdat we nauwelijks overheadkosten hebben, komt jouw bijdrage vrijwel geheel ten goede aan de projecten. Daarnaast monitoren bestuurs-leden de voortgang ter plekke. Dat is de kracht van Obumu!

 

Voor een aantal actuele projecten zoeken wij donateurs. We hebben dat in onderstaande winkel heel concreet gemaakt zodat je precies kunt aangeven hoe je ons wilt steunen.

 

Laat je de besteding liever over aan ons? Kies dan 'Obumu's keuze' en bepaal het eindbedrag met het aantal keer dat je 'koopt'.

 

Omdat Obumu een ANBI status heeft is het fiscaal heel gunstig om jaarlijks te doneren. Een echte win-win. Kijk hier voor meer informatie.
School uniform

Met jouw donatie kunnen wij een schooluniform kopen voor de leerlingen waarvan de ouders dit niet kunnen betalen. Zo ondersteunt men niet alleen het kind, ook de ouders en het naaiatelier van de zusters van RSCJ.

€ 15,00


Obumu's keuze

We kunnen het ons ook voorstellen dat je zelf geen keuze wilt maken en vertrouwd op het inzicht van ons. Dat vinden we heel fijn. We zullen jouw donatie een uitstekende bestemming geven. Je kunt de omvang van jouw donatie zelf bepalen door het aantal malen dat je deze €5,00 gift koopt.

€ 5,00